Jeg deltog i Affiliate DM 2015

Det er sjovt at konkurrere 🙂

affiliate dm 2015Igen i år er der affiliate DM i Danmark, og for jer der ikke ved hvad det er, så drejer det sig om at lave en hjemmeside blog der omhandler et emne som du selv finder på, og så ellers se at få mange besøgende, samt få gode placeringer i Google. Jeg var også med i Affiliate DM 2012 og Affiliate DM 2013. Her opnåede jeg en lav placering i 2012 udgaven, men en 3.plads i 2013, ud af ca.130 tilmeldte sider. Det er jeg ret stolt af :-). I disse 2 udgaver af Affiliate DM gik det ud på hvem der først fik en indtjening på henholdsvis 20.000 kr, og 50.000 kr. på de tilmeldte Affiliate sider.

Nye regler i 2015 udgaven

I 2015 udgaven af Affiliate DM er reglerne fuldstændigt lavet om, og der kan nu stemmes på de enkelte sider af brugere udefra, samt de enkelte sider bedømmes af en dommer jury, der vil vælge månedens Affiliate side, samt finde en samlet vinder d.31/12-2015. Jeg har tilmeldt en helt spritny affiliate side www.detbedstelaan.dk der går ud på at vise alle de låne typer der findes online, lige fra forbrugslån, kviklån, SMS lån og kviklån. Ja, stort set alle de lånetyper som der tilbydes online i dag.

Må den bedste side vinde

Det bliver sjovt at følge mine konkurrenter med hvad de har fundet på at lave affiliate sider om, og kan se at der allerede er nogle rigtigt dygtige affiliate folk tilmeldt fra start af. Jeg vil selvfølgelig gøre alt for at vinde, så mine konkurrenter vil få kamp til stregen ;-). I skrivende stund er jeg oppe på at have skrevet 6000-7000 ord på min affiliate side, så den er kommet godt fra land.