Mine rejser til USA

Rejser til USA – Jeg har rejst rigtigt meget i mit liv, og haft nogle super fede ture til bl.a. USA. Jeg har kørt på tværs af USA hvor jeg var med i en bil som nogen af mine venner havde lejet fra New York.

Jeg kom så med på turen fra Nashville efter de havde været af sted i en uges tid fra New York. Så gik turen ellers igennem USA, og vi endte ud i Los Angeles 2 uger senere. Fed tur med mange mange oplevelser og indtryk på mine rejser “over there”.

Video fra USA roadtrips – rejser til USA

Rejser til USA – Jeg lavede en masse videoklip fra mine ture til USA som du kan se her Roadtrip USA 2011. Det kan være at du kan genkende nogen af stederne fra dine egne rejser til USA.

Elsker du også at rejse rundt i USA ?

Rejser til USAJeg har samlet rigtigt meget inspiration til mine rejser rundt i USA fra denne blog ReneFrederiksen.dk.

Rejser til USA – Her kan du hente oplysninger og links fra det meste af de ting du vil komme til at få brug for på en rejse rundt i USA.

Jeg har brugt denne blog til at finde alt, lige fra biludlejning, hoteller, seværdigheder, ruter, og mange andre praktiske oplysninger som du kan få brug for på en rejse i USA.

Læs også min historie om at flytte til Thailand her.

Fantastiske ture i Staterne

Jeg var i USA 4-5 gang i alt. De fleste af gangene var roadtrips hvor vi kørte rundt og oplevede USA på landevejen. Store oplevelser hver dag og det var i alle dele af USA. Jeg elsker at rejse, og som saglig Simon Spies brugte som slogan, at rejse er at leve, er jeg helt enig i.

Gæstfrihed og venlighed var kendetegnene for min oplevelse af Amerikanerne. Dette er virkeligt mulighedernes land. Med både store og små armbevægelser, men dog mest store. Kom med på rejsen ved at se mine videoer fra USA. En stor del af oplevelsen på disse rejser rundt i USA var maden. Amerikanerne elsker at overdrive med alt…også maden. Var vi ude at spise morgenmad, så var vi ikke sultne før om aftenen igen.

Oplev USA på tætteste hold

At køre rundt i USA i en lejet bil er en af de fedeste oplevelse du kan få når du skal ud at opleve verden. Her kommer du nemlig tæt på lokalbefolkningen, og ikke kun på hotel-personalet hvis du booker en rejse på 14 dage det samme sted. Derfor anbefaler jeg at tage et roadtrip bare ‘en gang i dit liv rundt i USA.

rejser til USA