10 tips til din ferie i Thailand

Thailand rejseguide med 10 tips du skal huske inden du rejser på ferie i Thailand. En huskeliste til ferien i Thailand med gode tips som du skal huske at have styr på inden du rejser. Med denne huskeliste vil du være sikker på at at være godt forberedt før du rejser på ferie i Thailand. Denne Thailand rejseguide hjælper dig med at få en bedre rejse til The Land of Smiles.

Pas og Visum

Thailand RejseguideKontroller gyldigheden og udløbsdatoen på dit pas. Du skal have minimum 6 måneder til udløbsdatoen i dit pas fra afrejsedatoen. Undersøg de aktuelle visumkrav for indrejse i Thailand.

Normalt får du et 30 dages stempel i dit pas når du ankommer til immigrationen i lufthavnen i Thailand.

Ellers kan du tjekke de aktuelle gældende regler på Udenrigsministeriets hjemmesider her.

Du kan også kigge på Thai Ambassaden i Københavns hjemmeside her. En Thailand Rejseguide der hjælper dig til en bedre ferie.

Vaccinationer – Thailand Rejseguide

Tjek de anbefalede for Thailand og sørg for at få dem i god tid før din rejse. Konsulter din læge eller et rejsevaccinationscenter for at få den nødvendige information og vejledning om anbefalede vacciner. HUSK, dette er kun anbefalinger og IKKE krav, med mindre dette ændres.

Thailand rejseguide

Rejseforsikring

Thailand Rejseguide – Det er vigtigt at have den rette rejseforsikring, der dækker eventuelle sygdomme, skader eller tab under din rejse. Gennemgå forsikringsdokumenterne for at sikre, at du har passende dækning på rejsen til Thailand. Går du med tanker om at flytte til Thailand, så læs her.

Valuta og pengeveksling

Thailand Rejseguide Valuta og pengevekslingUndersøg den aktuelle valutakurs for thailandske baht, og overvej at veksle nogle penge til Thai baht inden du rejser. Det er også en god en god idé at have adgang til kontanter eller internationale betalingskort (VISA, Mastercard osv.). Dette grundet at ikke alle steder godtager kreditkort.

Se en YouTube video med de 10 tips før du rejser på ferie i Thailand.

Thailand Rejseguide til ferien – Vi anbefaler at du ikke tager danske kroner med i kontanter, da disse på nuværende tidspunkt er i meget lav kurs, eller slet ikke kan veksles i Thailand. Hvis du skal have kontanter med for at veksle til Thai baht, så anbefales det at være EURO eller US Dollars.

Klima og påklædning

Thailand har et tropisk klima, så sørg for at pakke passende tøj til rejsen til Thailand. Lange beklæder er i mine øjne alt for varmt at gå rundt i, i Thailand. Husk dog at du skal have lange beklæder på og tildækkede skuldre i templer og andre hellige steder i Thailand.

Thailand rejseguide

Husk også at medbringe solcreme med høj faktor, da solen er meget hård i Thailand. Du kan sagtens medbringe solcreme fra Danmark, da disse kan være meget dyre i Thailand, da eksempelvis Nivea solcreme er importvarer i Thailand. Brug gerne hatte til beskyttelse at hovedbunden mod solen.

Lokal Thai kultur og skikke

Thailand RejseguideThailand Rejseguide – Læs gerne op på thailandsk kultur og skikke hjemmefra for at vise respekt og undgå at fornærme lokale. Vær opmærksom på regler for påklædning og opførsel på religiøse steder, som tidligere skrevet.

Thailand Rejseguide anbefaler at du planlægger din rejse uden for stramme rejsetider på turen. Hvis dine rejseplaner er for stramme risikerer du at at forsinkelser og aflysninger ødelægger din ferie.

Sundhed og sikkerhed

Informer dig om lokale sundhedsmæssige forhold og sikkerhedsanbefalinger. Vær opmærksom på myggebårne sygdomme og tag de nødvendige forholdsregler, f.eks. ved at bruge insektmiddel og iføre dig beskyttende beklædning.

Dette gælder især om aftenen og i nattetimerne. Myggespray kan købes alle steder i 7-Eleven eller på apotekerne der ligger hvert et gadehjørne i Thailand. Den bedste myggespray køber du i Thailand, da de er tilpasset området.

Transport og rejseplanlægning

Thailand RejseguidePlanlæg dine transportbehov på forhånd, uanset om det gælder transporten fra dit hjem til lufthavnen, eller rejsen rundt i Thailand. Undersøg også de bedste transportmuligheder for at bevæge dig rundt lokalt i Thailand.

Thailand er er et paradis på mange områder. Dette gælder også med transport. Du kan benytte busser, registrerede taxier, Bolt taxi (private taxaer a la UBER).

Disse er klar den billigste måde at køre med taxi i Thailand. Busser er også meget billige at benytte i Thailand.

Elektronik og opladning

Husk at medbringe de nødvendige opladere og adaptorer til opladning af din telefon, computer, eller tablet. Du kan sagtens købe alt elektronik og tilbehør i Thailand. Der findes masser af elektronik-butikker i Thailand. Du kan bruge de samme stiktyper til el som i Danmark.

Rejseplaner og attraktioner

Thailand Rejseguide anbefaler dig at lave en liste over de seværdigheder og attraktioner, du gerne vil opleve i Thailand, og lav en grov rejseplan. Dette hjælper dig med at få mest muligt ud af din tid og undgå at gå glip af noget vigtigt.

BONUS TIPS

Sørg for at opbevare genopladelige batterier fra kameraer, computer og andet elektronik i din håndbagage. Så kan du nemt lægge dem i de bakker du får udleveret i security. Husk også at tage telefon tablet og computer op på båndet til gennemlysning i security i lufthavnen på udrejsen og hjemrejsen.

Rejsedokumenter Thailand Rejseguide

Hav gerne udprint af alle dine rejsedokumenter. Dette kan være din e-ticket, forsikringsbevis osv. Kontakt dit forsikringsselskab for at få et forsikringsbevis tilsendt på mail (PDF).

Thailand Rejseguide til dig der skal på ferie i Thailand. Med denne Thailand rejseguide håber jeg at du bliver bedre forberedt på rejsen til Thaiand.

Internationalt kørekort

Husk for en sikkerheds skyld at få lavet et Internationalt kørekort før du rejser. Dette kan du få lavet på din kommune for ca.25 kr. Dette gælder i 1 år og er lavet i pap. Husk at der er venstrekørsel i Thailand. Vi anbefaler at du benytter taxi, bus eller tog.