Rejseforsikring i Thailand

Rejseforsikring i Thailand er en rigtig god ide at have på plads hvis du skal på ferie i Thailand.

Her får du en liste med gode råd om hvad du skal huske at have på plads inden du rejser på ferie i Thailand.

Helbredsforsikring i Thailand

Er du fastboende i Thailand som udenlandsdansker er det vigtigt at du har tegnet en god helbredsforsikring i Thailand.

En helbredsforsikring kan tegnes flere forskellige steder, og er som regel gældende internationalt over det meste af verden.

Hvis du bliver syg i Thailand

Rejseforsikring i Thailand og helbredsforsikring i ThailandBliver du syg mens du er på ferie i Thailand, kan du komme ud for at du skal bruge en bestemt medicin, og i værste fald indlæggelse på et sygehus i Thailand. Der findes offentlige hospitaler i Thailand, samt privathospitaler i Thailand.

Der er stor forskel på offentlige hospitaler og privathospitaler, når vi taler prisniveau. De offentlige hospitaler er billigst i pris. Ofte findes de bedste læger på de private hospitaler, da lønne er højere her.

Uanset hvor du bliver indlagt skal du bruge din rejseforsikring i Thailand, eller helbredsforsikring i Thailand. Oplys så vidt muligt dit forsikringsselskab, samt policenummer til sygehuset. Jo hurtigere, jo bedre, så det kan falde på plads med dækningen af dine udgifter.

Hvis du kommer til skade i Thailand

Det samme gælder hvis du kommer til skade i Thailand. Dette kan være i trafikken, på motorcykel, cykel, eller en taxa eller et offentligt transportmiddel. Uheldet kan ske mens du mindst venter det.

Kontaktoplysninger til din rejseforsikring

Hav altid kontaktoplysninger til din rejseforsikring i Thailand på dig når du rejser i Thailand. Dette kan være via en mobil app, eller som et fysisk udprint i lommen eller i tasken.

Jeg har ikke en rejseforsikring

Hvis du ikke har en rejseforsikring i Thailand inden du skal på ferie i Thailand, så anbefaler jeg dig at du får tegnet en rejseforsikring hurtigst muligt inden du rejser til Thailand. Skulle uheldet være ude, og du får brug for din rejseforsikring i Thailand hvis du f.eks. bliver alvorligt syg.

Du måske kommer til skade ved en ulykke på scooter, i bil, eller ved andre formere for uheld. Så er det klogt at have en god rejseforsikring i Thailand klar til at dække dine omkostninger. Det kan være til tandlæge, læge, eller hospitalsindlæggelse.

Forsikringsbevis til rejsen

Kontakt din rejseforsikring inden du rejser til Thailand på ferie, og få dem til at sende dig et forsikringsbevis der indeholder din afrejsedato, samt hjemkomst dato. Dette forsikringsbevis kan som regel bestilles 2 uger før din rejse.

Dette forsikringsbevis kan få tilsendt som PDF fil, og pronte en kopi ud af som du kan medbrige fysisk i din håndbagage. Det er også en god ide at have forsikringsbeviset i din telefon som du jo altid har med dig på turen.

Hvad dækker din forsikring?

Der burde være dækning for hospitalsophold, lægebesøg, tandlæge, medicin ,hjemtransport ved særlig tilskadekomst der kræver ledsager til hjemtransport.

Undersøg om din rejseforsikring dækker nødevakueringsprocedurer i tilfælde af naturkatastrofer, politisk uro, eller andre nødsituationer.

Ansvarsforsikring

Er der ansvarsforsikring i din rejseforsikring i Thailand hvis du ved et uheld forvolder skade på andre? Dette er et punkt som mange rejsende ikke tænker over, men er en vigtig information at have hvis uheldet er ude.

En ansvarsforsikring dækker dine udgifter hvis du forvolder skade på andre personer i eksempelvis trafikken. Det kan også være at du går ud foran en motorcykel, eller ved et uheld laver en skade på en parkeret bil og sidespejlet falder af.

Der kan være mange årsager til at du får brug for en ansvarsforsikring i Thailand.

Del din forsikring med dine medrejsende

Hvis du rejser med din familie eller venner, så del dine forsikringsoplysningen med dem. Dette kan være hvilket forsikringsselskab du bruger, samt police nummer hos rejseforsikringen.

I tilfælde af sygdom eller ulykke vil det være meget nemmere for din familie eller venner at hjælpe dig i en nødsituation. Husk derfor altid at dele dine rejseforsikring i Thailand med dine medrejsende.

Rejser du alene, så hav altid dine forsikringsoplysninger på dig i din taske eller en sidelomme i dine shorts.

Rejseforsikring pris?

Hvad koster en rejseforsikring i Thailand? Der skal du selv ind at lave research på hvad en rejseforsikring koster. Dette skyldes at prisen kan variere i forhold til din alder og fysiske tilstand.

Jo ældre du er kan gøre at din rejseforsikring i Thailand bliver dyrere. Din fysiske tilstand kan også have indflydelse på din rejseforsikrings pris. Din fysiske historik har indflydelse på prisen for din rejseforsikring i Thailand.

SOS International

Du kan læse mere om SOS International her.

Rejseforsikring via VISA betalingskort

Hvis du mener at du bliver dækket på din rejse til Thailand via dit VISA dankort, så skla du kontakte dem for at få oplyst din dækning og få tilsendt et forsikringsbevis inden du rejser.